Mín skrá eitur DDV skráin, De danske vægtvogtere, ikki tað sama sum Vægtvogterne. Tú hevur eina ávísa nøgd, tú skal eta hvønn dag. (Myndirnar eru bara partvíst tiknar hesa vikuna).
Morgun: breyð 30gr. ella súpimat 30gr + eina frukt
Middagur: breyð 30 gr.+ 70-120 gr. av kjøti ella fiski + 200 gr av grønum
Kvøld: 100-170 gr. av kjøti ella fiski+200 gr. av grønum, kanska epli ella rís 100gr (men so telur tað sum ein frukt)
Hvønn dag: 4 fruktir/ 5 gr. av feitti/ 2,5 dl. av soltnari mjólk ella mjólkaúrdrátti
Mánadag: kl. 8 knekkbreyð 30 gr. + 25 gr. av osti+ frukt
/kl.12 dunnurestir 100 gr. + grønt wok 200gr/kl.18 grønt salat við hvítleyks-oljudressingi+ breyð 30 gr. og ost 50 gr./kl.21 ylette v/súreplabitum
Týsdag: kl. 8 knekkbreyð 30 gr+ost 25 gr., ein appelsin/kl.12 grønt salat 200 gr+makrel í tomat+ breyð 30 gr./ kl.18 entre cote 170gr + rórfruktir 250 gr. + hvítleyksmargarin/kl. 21 appelsin
Mikudag: kl. 8 Havragrýn við mjólk + appelsin/kl. 13 kjøt+rótfruktir (døgurðarestir)/kl. 18 fiskafat+rís+rákost; diabeteskaku/og nougatkaku frá Turið kl. 24 appelsin
Hósdag: knekk+ost+súltutoy/rákost+70 gr. av tuttum kjøti+30gr.av drýli/wok grønt+rogn/jogurt+2 fruktir
Fríggjadag:havragrýn 30gr.+mjólk+appelsin/peru-blommu/rótfruktir+kjøt+3várrullur (í bowlinghøllini)/
Leygardag: breyð 90 gr. laks.sild, ½ egg, ost (brunch frá Annu)/
turt kjøt 110 gr. + rákost (hvíttkál, russinur og appelsin)
Sunnudag: knekk+ost+appelsin/breyð og turt kjøt+wokkað grønt/culottusteik 170gr (eehh eitt sindur meir)-fryst gønt 200gr.+epli 100gr.
Hvørt kvøld fái eg mær griskt jogurt v/kaffi og kakao og SØD og frukt. Púra forfallin.
Alt er ikki bara matur og klænking, hesa troyggjuna havi eg akkurát bundið, uppskriftin er stuttlig, bulurin er ein sirkul, tú byrjar við 6 eygum. Bletturin er ikki í troyggjuni, men á linsuni.
maaa handan troyggjan er lekkur :) tillukku! Hevur turið fingið hana, ella hava tit hana saman :) eg fari í hana tá eg komi heim næstu ferå :) xxx
ReplyDelete