Apr 16, 2018

Bygdarskái

Vit vóru í Dali fríggjadag til sunnudag, tveir túrar bleiv tað til hjá mær, Turið var tríggjar túrar.






Og hetta vikuskiftið vóru vit við Gjógv í bygdaballi. Eitthundrað og tretivu fólk vóru til veitsluna í bygdarhúsinum. Maturin var frá Gjáargarði, og tann matur!! Forrættur var fiskur við tilhoyri og pynti, síðani kom háryggur við epli og grønmeti og sós. Kjøtið var borið inn til hvønn gest sær, eitt ryggjastykki í part. Tað smakkaði himmalskt.
Tað serliga við bøllunum við Gjógv er skemtið, tað lokala. Kristjan Jákup, Óla Jákup og Símun gjørdu tað aftur í ár! Teir argaðu bygdarfólkið upp á góðsligan máta, og fólkið sat í skellilátri.


Fyrireikararnir høvdu hugsað um alt, tónleik, borðstjóra og veitslurøðu. Jórunn Høgnesen helt gestarøðuna, so hugfarsligt at hoyra um gamlar dagar við Gjógv, men eisini  ein tráður til okkara egnu tíð við skundi og vasi.






No comments:

Post a Comment